Vi Tilbyr

Alver Services tilbyr et vidt spekter av høy kvalitets tjenester av profesionelle til utstillinger, møter, fester, presse konferanser, konserter og hvilket som helst annet arrangement, vi tar også på oss oppdrag av mer privat karakter.

NYHET: Vi leverer transport tjenester/frakt av varer, utstyr rundt om i Norge

Vår staff består av personer med lang fartstid innen sine respektive yrker, og samarbeider, når det er påkrevd i jobben, med det offentlige for å kunne presentere en fullstendig og tilfredsstillende sikkerhets plan.
Vi garanterer profesjonell og diskret gjennomførelse av alle oppdrag.

Alver Services tilbyr beskyttelse av eksklusive biler, eiendom, båter, bygninger etc, dette omhandler også transport korte og lengre distanser der medlemmer av våres staff følger sensitive pakker - dokumenter gjennom hele transporten.

Privat Sjåfør

Våre sjåfører stiller i dress og har utfyllende trening og kursing i bedriftens retningslinjer i henhold til kundebehandling og politi prosedyrer.

Våre personell gjennomgår regelmessig bakgrunnsjekk og tilfeldige toksikologi tester.

Vi gjør vårt ytterste for å sørge for å yte best mulig sikkerhet og komfort. Vi sørger også for å ha en nyere bilmodell tilgjengelig.

Planlegging Av Selskaper

Alver Services tilbyr fullstendig planlegging og gjennomføring av hvilket som helst arrangement kunden ønsker. Vi har til disposisjon 5 stjerners lokaler.

Vi disponerer personell for å dekke de fleste behov og kan tilby en omfattende liste over artister som opptrer live, både for private og offentlige arrangement.