Om Oss

Alver Services ble startet for å kunne tilby det meste en kunde behøver til sine arrangementer og sine transportbehov på ett sted, noe som igjen gjorde at vår erfaring fra Serviceyrket og transport kan utnyttes maksimalt.

Vi transporterer mindre og større varer over hele Norge for private kunder og bedrifter med dør til dør service. Vi har transportert alt fra flyttelast til mindre pakker.

Til arrangementer kan vi levere alt av personell og planlegging, vi kan levere verter, servitører, kokker, bartendere, sjåfører og underholdning.

For kunder kan vi med vår ekspertise og erfaring planlegge, gjøre innkjøp, pynte, utføre alle oppgaver med forberedning og utføring fra start til slutt samtidig som vi kan levere underholdning i form av artister, band eller fullt lyd og lysutstyr med DJ.

Vi har tilgang til 5 stjernes lokaler med godkjent kjøkken der våre kokker kan levere skreddersydde menyer etter kundens ønsker.

Vi snakker Norsk, Engelsk, Spansk, Fransk, Portugisisk, Tysk og Arabisk.

 Team

Managing Director

Mannen bak bedriften har erfaring fra både utelivsbransjen og som servicemedarbeider i over 20 år og har erfaring med alle ledd for å kunne planlegge og gjennomføre både små og store arrangementer.

Innen transport har han erfaring fra sikkerhetsjobber og som yrkessjåfør.

Han har over 20 års erfaring innen offentlig sikkerhet, og over 15 års erfaring innen privat sikkerhet i Norge, Europa og Nord Amerika.


Samarbeids Partnere

Alver Services er medlem hos EBSA European Bodyguard & Security Alliance. Vi samarbeider sammen med lokale sikkerhets selskaper i landet (Norge) og med internasjonale anerkjente operatører (Sverige – Frankrike – Portugal – UK – USA) som har med seg omfattende erfaring fra forskjellige land i Europa, Afrika, Asia, Amerika.